De allernieuwste blog post

Het Two-Way Kabelsysteem

Niels op de Two-Way
Niels op de Two-Way
meer lezen 0 Berichten

Wakeboarden tussen de tulpenvelden

 

 

 

 

 

Elke locatie is er 1, maar als je uit Nederland komt zijn de tulpenvelden toch wel een locatie op zich. Daar tussen door kunnen wakeboarden is toch stiekem wel een beetje de droom van elke Nederlandse wakeboarder.

 

meer lezen 0 Berichten

Winching dutchmen

 

 

 

 

De winching dutchmen is opgericht in 2009, toen de tijd  was het alleen nog de bedoeling om de drukte te ontlopen bij de kabelparken. Daarbij was het natuurlijk veel leuker jij eigen plekje ervoor in te richten. In het begin stonden we nog bij iemand in de achtertuin. Later werd de drang naar een eigen plek groter en groter. Na op verschillende plekken te zijn weggestuurd, werd de harnasch polder gevonden. Een stuk braakliggend terrein met een paar slootjes er tussen waarvan ze de grond maar niet verkocht krijgen. De ideale spot voor een klein illegaal winchparkje. 

meer lezen 0 Berichten

season opening @ ZEUMEREN

 

 

 

 

Eindelijk 1 april, eindelijk gaan de kabelbanen weer open! Dat is maar goed ook gezien het huidige weer. Pop-up Winchpark ging bij Waterski Zeumeren langs voor hun seizoensopening en natuurlijk moest en zou er gewincht worden!

meer lezen 0 Berichten

Season opening @ DOWN UNDER

 

 

 

 

Down under was de eerste kabel die zijn deuren opende en Pop-up Winchpark was erbij! De eerste keer van het seizoen dat iedereen samenkomt is betekend altijd gezelligheid! Alle bekende gezichten treffen elkaar weer en iedereen is blij de winter overleeft te hebben!

 

 

meer lezen 0 Berichten

Hiswa/Funsports Xperience 2017

 

 

 

 

 

 

En daar was het dan; Het startschot voor het watersport seizoen 2017! De Hiswa kwam dit jaar met een compleet nieuwe sector: De Funsports xperience! Natuurlijk is dat een evenement waarbij Pop-up winchpark niet valt te missen!

 

meer lezen 0 Berichten

Bootje varen Breda

De binnen Haven van breda was voor 1 dag van ons! Een eigen wakeboard park in het midden van breda, waar wij ons de hele dag mochten uitleven. Dus zoals gewoonlijk zorgde wij voor een goede show!

 

Na een uitnodiging te hebben ontvangen van bootje varen breda om voor het 3e jaar op rij weer bij hun voor de deur te komen wakeboarden, hadden we geen andere keus dan het natuurlijk te doen.

 

Speciaal voor deze gelegenheid hebben we opnieuw een schans gebouwd, eentje die heel Breda versteld moest doen staan. In Plané heeft daar nog hun opblaasbare slider aan toegevoegd en een wakepark was geboren.

 

Het was een spetterende show, die helaas door de spetters iets wat in het water is gevallen. Hopelijk mogen we nog een keer een dag terug komen om het in de volle zonneschijn over te mogen doen!

0 Berichten

Hiswa 2017

De officiële start!

8 t/m 12 maar is het weer zo ver! Tijd voor de Hiswa, de officiële start van het watersportseizoen, maar ook het eerste officiële evenement waar Pop-up Winchpark te zien is!

Kom ook langs en probeer het allereerste elektrische two-way cable winch systeem. Dit systeem is speciaal voor ons ontwikkeld door trektouw winches!

 

Humanoid support ons met de wakeboards, zodat wanneer het systeem word geprobeerd er in ieder geval op kwaliteits boards worden gevaren!

 

Wij kunnen niet wachten! Zien we jou daar ook?

0 Berichten

Jever Fun: King of the Lagoon 2016

3 dagen geweldige winch actie bij de JEVER FUN: King of the Lagoon. Een evenement dat normaal gesproken bestaat uit enkel alleen maar kitesurfen, is dit jaar van wegen weers omstandigheden omgetoverd tot compleet wakeboard evenement. 

 

In eerste instantie waren we alleen maar gevraagt als back-up plan. Mocht een dag geen wind zijn konden de 20 uitgenodigde boarders toch tegen elkaar strijden in deze geweldige wedstrijd. 

 

Uiteindelijk bleek dat er het hele weekend niet voldoende wind stond om te gaan kiteboarden. Nu werd het back-up plan in een keer het hoofd evenement. De wedstrijd deelnemers hebben in een fantastische KO-wedstrijd uitgemaakt dat onze goede vriend Felix Stelter uit Langefeld met de overwinning naar huis ging.

0 Berichten

Urban Sports Week Amsterdam 2016

Wat een top evenement! Over heel amsterdam werden de meest uit een lopende wedstrijden gehouden. Van BMX tot freerunnen tot crossfit alle urban sports kwamen aan bod. De beste wakeboarders uit Nederland streden tegen elkaar voor de Westergas fabriek. De gracht voor de Westergas fabriek werd speciaal voor deze dag omgetoverd tot compleet wakepark

 

De two way winch was het perfecte systeem om dit evenement te draaien. Dit was tevens de eerste kennismaking met het systeem, voor bijna alle wakeboarders. Nadat de wakeboarders gewend waren geraakt aan het systeem en volledig warm waren gereden, was het tijd voor het echte werk. Met riders als Antoni van der Wekken, rocco van Straten en Tommy Swaan aan de start, beloofde dat een geweldig spektakel te worden.  

 

Na een zinderende strijd waarbij de meest geweldige tricks werden vertoond, ging Antoni er met de winst vandoor. Hij was gelijk zo overtuigd van de winches dat hij besloot er een voor zichzelf te bestellen. 

 

Uiteindelijk moest alles weer snel worden afgebouwd, want er mocht de volgende dag niks meer van te merken zijn. Gelukkig hoefde wij alleen de winches op hun karretjes te zetten en er mee weg te lopen. Geweldig zo'n mobiel systeem!

0 Berichten