Het Two-Way Kabelsysteem

Niels op de Two-Way
Niels op de Two-Way
meer lezen 0 Berichten

Wakeboarden tussen de tulpenvelden

 

 

 

 

 

Elke locatie is er 1, maar als je uit Nederland komt zijn de tulpenvelden toch wel een locatie op zich. Daar tussen door kunnen wakeboarden is toch stiekem wel een beetje de droom van elke Nederlandse wakeboarder.

 

meer lezen 0 Berichten

Winching dutchmen

 

 

 

 

De winching dutchmen is opgericht in 2009, toen de tijd  was het alleen nog de bedoeling om de drukte te ontlopen bij de kabelparken. Daarbij was het natuurlijk veel leuker jij eigen plekje ervoor in te richten. In het begin stonden we nog bij iemand in de achtertuin. Later werd de drang naar een eigen plek groter en groter. Na op verschillende plekken te zijn weggestuurd, werd de harnasch polder gevonden. Een stuk braakliggend terrein met een paar slootjes er tussen waarvan ze de grond maar niet verkocht krijgen. De ideale spot voor een klein illegaal winchparkje. 

meer lezen 0 Berichten

season opening @ ZEUMEREN

 

 

 

 

Eindelijk 1 april, eindelijk gaan de kabelbanen weer open! Dat is maar goed ook gezien het huidige weer. Pop-up Winchpark ging bij Waterski Zeumeren langs voor hun seizoensopening en natuurlijk moest en zou er gewincht worden!

meer lezen 0 Berichten