Ons Team


Niels Pilgram

Niels is op zijn 17e begonnen met snowboardles geven in Oostenrijk, naar zijn eerste seizoen in de sneeuw was de logische keus om in de zomer te gaan wakeboarden. Door bij een waterski kabelbaan te gaan werken heeft hij veel contacten opgedaan in de wakeboard wereld, waaronder de Winching dutchmen. Met de Winching Dutchmen heeft hij geleerd wat een winch inhoud en wat de mogelijkheden hiervan zijn. Daarnaast heeft hij op vele verschillende soorten evenementen gestaan. Hieruit is het idee ontstaan van Pop-up Winchpark. Door de mogelijkheden van de winch te combineren met de kennis van het lesgeven en de evenementen is hij de perfecte allrounder die Pop-up Winchpark nodig heeft.

 

 

 

Alex Hooftman

 

Ook Alex is vroeg begonnen met lesgeven, niet op 1 plank, maar op 2; de ski's. Toen hij 16 jaar was heeft hij zijn lerarendiplomas gehaald voor skiën, vervolgd door zijn snowboard diploma. Nog steeds is hij in de herfst te vinden op de rolbaan als instructeur. In de zomer heeft hij zijn passie doorgepakt op het wakeboarden. Ook hij heeft de afgelopen jaren bij een kabelbaan gestaan om instructie in waterskiën en wakeboarden te geven.

Tegenwoordig is hij 's winters op de skis te vinden in de Alpen om wedstrijden te skiën. Ookal zijn de alpen ver weg, toch probeert hij zoveel mogelijk te betekenen voor Pop-up Winchpark tijdens de winter. De rest van het jaar is hij te vinden in Nederland om zich volledig in te zetten voor Pop-up Winchpark.