Wakeboarden tussen de tulpenvelden

 

 

 

 

 

Elke locatie is er 1, maar als je uit Nederland komt zijn de tulpenvelden toch wel een locatie op zich. Daar tussen door kunnen wakeboarden is toch stiekem wel een beetje de droom van elke Nederlandse wakeboarder.

 

In een tijd waar we eigenlijk veel te druk zijn met de voorbereidingen voor het zomerseizoen, is het ook belangrijk te blijven onthouden waarom we het eigenlijk allemaal doen. Tussen de bloemenvelden wakeboarden was altijd al een droom van ons. Na eerdere pogingen waarbij we net te vroeg waren voor de bloemen om uit te komen en pogingen waarbij ze net weg geplukt waren was het nu eindelijk raak!

 

De meest geweldige drone en een stel goede vrienden die puur genieten van het wakeboarden op bijzondere plekken; dat is alles wat je nodig hebt voor zso'n schitterend resultaat. Een sessie om nooit te vergeten en een sessie die de lat nog hoger legt voor de volgende!

Reactie schrijven

Commentaren: 0