Winching dutchmen

 

 

 

 

De winching dutchmen is opgericht in 2009, toen de tijd  was het alleen nog de bedoeling om de drukte te ontlopen bij de kabelparken. Daarbij was het natuurlijk veel leuker jij eigen plekje ervoor in te richten. In het begin stonden we nog bij iemand in de achtertuin. Later werd de drang naar een eigen plek groter en groter. Na op verschillende plekken te zijn weggestuurd, werd de harnasch polder gevonden. Een stuk braakliggend terrein met een paar slootjes er tussen waarvan ze de grond maar niet verkocht krijgen. De ideale spot voor een klein illegaal winchparkje. 

 

Door de jaren heen is niet alleen het park gegroeid, maar ook de bekendheid van de winching dutchmen. Doormiddel van facebook en hun website begon heel wakeboardend nederland over het winchen te leren. Steeds vaker werd er beroep gedaan op de winch en de mannen van de winching dutchmen om evenementen in goede banen te leiden.

 

Pop-up Winchpark is door gevloeid vanuit de Winching Dutchmen. Mede Oprichter Niels Pilgram bedacht het plan voor Pop-up Winchpark nadat hij het aantal evenementen waarvoor de Winching Dutchmen gevraagt werd flink zag stijgen.  Het idee en de gedachte erachter zijn nog altijd hetzelfde gebleven; er zover water in nederland, hoog tijd dat er wat lol aan beleefd word, alleen dan nu voor het grote publiek beschikbaar.

Reactie schrijven

Commentaren: 0