Jever Fun: King of the Lagoon 2016

3 dagen geweldige winch actie bij de JEVER FUN: King of the Lagoon. Een evenement dat normaal gesproken bestaat uit enkel alleen maar kitesurfen, is dit jaar van wegen weers omstandigheden omgetoverd tot compleet wakeboard evenement. 

 

In eerste instantie waren we alleen maar gevraagt als back-up plan. Mocht een dag geen wind zijn konden de 20 uitgenodigde boarders toch tegen elkaar strijden in deze geweldige wedstrijd. 

 

Uiteindelijk bleek dat er het hele weekend niet voldoende wind stond om te gaan kiteboarden. Nu werd het back-up plan in een keer het hoofd evenement. De wedstrijd deelnemers hebben in een fantastische KO-wedstrijd uitgemaakt dat onze goede vriend Felix Stelter uit Langefeld met de overwinning naar huis ging.

Reactie schrijven

Commentaren: 0