Huur ons in


Voor elk evenement een oplossing op maat!
De mogelijkheden van dit systeem zijn alleen maar beperkt door de fantasie die u heeft! Er zijn zoveel mogelijkheden en opties en niks is ons te gek! Neem contact met ons op en laat ons alles over uw idee horen!

 

Waar Pop-up Winchpark ook staat, het is een ware attractie en zal een eyecatcher zijn op uw evenement! Het two-way systeem is op bijna alle denkbare locaties op te zetten. Daarbij is het toegankelijk voor iedereen, jong en oud, iedereen kan hier plezier aan beleven. Juist daarom prachtig om op uw evenement, braderie, feest, beurs, partij of marketingstunt te gebruiken. Zelfs voor professionele wedstrijden kan ons Two-way systeem de uitkomst bieden in verschillende sporten zoals: wakeboarden, surfen, skateboarden, bmx, enz.

 

 

 

Begeleiding en materialen

Wanneer u Pop-up Winchpark inhuurt is dit altijd inclusief begeleiding. De begeleiding zorgt voor de opbouw, (veiligheids-)instructies, besturing en uiteindelijk de afbouw. U heeft hier totaal geen zorgen aan. U regelt de locatie wij doen de rest!

 

De benodigde materialen hangen af van het soort evenement. Als u het two-way systeem huurt voor een watersportevenement komen wij standaard met de volgende materialen; wakeboards, funtubes, wetsuits, reddingsvesten, helmen en handdoeken die men kan gebruiken. Daarnaast kunnen wij ook voorzien in kleedruimtes mocht dit nodig zijn. Natuurlijk is ons Two-way systeem op veel meer manieren in te zetten dan alleen voor wakeboarden of funtuben. Om die reden zullen we samen met u kijken welke materialen wij voor u kunnen regelen, en welke materialen zelf geregeld moeten worden.

Wij kunnen ook voorzien in obstakels zoals schansen en rails. Afhankelijk van uw wensen zullen wij kijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Hierbij zijn factoren als de locatie en logistiek belangrijk, ook hiervoor zullen wij er alles aan doen om uw evenement tot een succes te maken!

 

 

 

funtube

Een gegarandeerd succes! Maak een onvergetelijke ride op deze driehoekige tube, alles wat u hoeft te doen is te gaan zitten en genieten van deze ervaring. Geschikt voor jong en oud en altijd leuk om te doen! Pop-up Winchpark biedt in combinatie met de funtube een spel ervaring aan, waarbij de deelnemers over een schans moeten proberen in rubber banden te landen. Elk van deze banden is een x aantal punten waard, de gene met de meeste punten wint!

 

 

Een spoedcursus wakeboarden!

Onze specialiteiten zijn de evenementen in het wakeboarden. Waarbij we werken in kleine groepjes, zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt. Voordat men daadwerkelijk het water op gaat, zal eerst het juiste materiaal uitgezocht worden. Niet alleen is het heel belangrijk dat reddingsvesten en helmen de juiste maat hebben, maar zorgen wij er ook voor dat zowel het wakeboard als het wetsuit de juiste maat hebben. Zolang de schuld niet bij het materiaal licht kan er echt gefocust worden op het leren wakeboarden. 

 

Eerst zal er op het droge geoefent worden. Doormiddel van een lage snelheid en een vaste ondergrond kan voorzichtig worden ondervonden wat er op het water uiteindelijk moet gaan gebeuren. 

 

Eenmaal op het water geven onze instructeurs de laatste tips en gaat het van start. Lukt het niet, geen probleem, wij zorgen dat de handel weer bij je terug komt zonder dat je te veel hoeft te zwemmen, geven aan wat er fout ging en dan ben je klaar voor de volgende poging! Hierdoor is de progressie snel, en kan er in weinig tijd veel geoefend worden.

Op deze manier is het leuk voor iedereen om te proberen.

 

 

 Voor gevorderde wakeboarders zullen er obstakels zoals een schans of box in het water liggen. Dit zorgt altijd voor extra spektakel op elk evenement!