Season opening @ DOWN UNDER

 

 

 

 

Down under was de eerste kabel die zijn deuren opende en Pop-up Winchpark was erbij! De eerste keer van het seizoen dat iedereen samenkomt is betekend altijd gezelligheid! Alle bekende gezichten treffen elkaar weer en iedereen is blij de winter overleeft te hebben!

 

 

De interesse naar de nieuwe e-winch was groot! Na alle filmpjes, foto's en verhalen die gezien en gehoord waren was iedereen toch wel benieuwd hoe die zou varen.  Het weer was mooi dus de kabel druk bezet, helaas voor down under was dit maar voor korte duur. De kabelbaan ging kapot en kon niet snel gerepareerd, dus daar was Pop-up Winchpark! To the rescue! Een paar jonge wakeboarders moesten en zouden hun energy kwijt raken op een plankje. Voor ons is dit bijna dagelijks werk, dus we hebben de winch neergezet en er kon weer gewakeboard worden! 

 

Na een behoorlijk aantal runs werd helaas het bootje dat wij gebruikten om de lijn uit te lopen weer terug geëist door down under zelf. Dit betekende het einde van de winch sessie, maar de kabel was weer gemaakt dus het was nog niet het einde van de wakeboard sessie! Down under bedankt! tot volgend jaar

Reactie schrijven

Commentaren: 0