Urban Sports Week Amsterdam 2016

Wat een top evenement! Over heel amsterdam werden de meest uit een lopende wedstrijden gehouden. Van BMX tot freerunnen tot crossfit alle urban sports kwamen aan bod. De beste wakeboarders uit Nederland streden tegen elkaar voor de Westergas fabriek. De gracht voor de Westergas fabriek werd speciaal voor deze dag omgetoverd tot compleet wakepark

 

De two way winch was het perfecte systeem om dit evenement te draaien. Dit was tevens de eerste kennismaking met het systeem, voor bijna alle wakeboarders. Nadat de wakeboarders gewend waren geraakt aan het systeem en volledig warm waren gereden, was het tijd voor het echte werk. Met riders als Antoni van der Wekken, rocco van Straten en Tommy Swaan aan de start, beloofde dat een geweldig spektakel te worden.  

 

Na een zinderende strijd waarbij de meest geweldige tricks werden vertoond, ging Antoni er met de winst vandoor. Hij was gelijk zo overtuigd van de winches dat hij besloot er een voor zichzelf te bestellen. 

 

Uiteindelijk moest alles weer snel worden afgebouwd, want er mocht de volgende dag niks meer van te merken zijn. Gelukkig hoefde wij alleen de winches op hun karretjes te zetten en er mee weg te lopen. Geweldig zo'n mobiel systeem!

Reactie schrijven

Commentaren: 0