Het bekende two-way Systeem, maar dan beter.


Pop-up Winchpark werkt met een hele nieuwe manier van het gebruik van winches (gemotoriseerde lieren); Het mobiele two-way systeem, die overal opgebouwd kan worden.

 

Een two-way systeem houdt in dat er een staalkabel tussen twee masten gespannen wordt, waarop een karretje met handle bevestigd is. Dit karretje word door middel van de 2 winches van links naar rechts en weer teruggetrokken. Door de handle vast te houden kan men snelheid creëren, snelheid die in de gevallen van bijvoorbeeld watersport onmisbaar is.  Ook voor snowboarden biedt dit systeem de oplossing. Niet alleen kan de het systeem worden gebruikt als mobiele skilift, maar door de hoge topsnelheid  kan het two-way systeem zelfs worden ingericht dat er niet eens meer bergen nodig zijn om te snowboarden of te skiën.

 

Het systeem kan ook gebruikt worden voor andere sporten. Zoals BMX'en, skateboarden en mountainboarden, om genoeg snelheid op te bouwen voor bijvoorbeeld een schans.

 

Vergelijkbare systemen worden wereldwijd gebruikt in het wakeboarden. Beginners tot aan de pro's iedereen kan bijleren op een two-way systeem.  De grote opwaartse kracht zorgt niet alleen voor een rustige en comfortabele start voor beginners, ook helpt het extra hoogte te krijgen in de trucks van de pro's. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om iets opnieuw te proberen, zonder daar eerst voor te hoeven zwemmen. Alles bij elkaar het two-way systeem is het meest progressieve systeem op de markt!

 

Dit systeem is dusdanig ontwikkeld dat het makkelijk te vervoeren is en snel overal op te bouwen. Het gebruik van een two-way systeem is hierdoor niet alleen op grote evenementen mogelijk, maar ook op kleine evenementen, feesten, beurzen, braderieën of bedrijfsuitjes.