Hiswa 2016

Veel beter dan dit gaat het niet worden. 5 dagen lang ons eigen privé wakeboard park. Niet alleen is het een onwijs leuke locatie, maar we mochten ook nog is zelf de demo's geven.

 

Door de weeks was het nog niet onwijs druk, dus hadden we alle tijd om te wennen aan de obstakels die we van down-under cablepark in Nieuwegein hebben kunnen lenen. Helaas was het pas half maart dus de watertemperatuur was steenkoud. Onze dunne zomer wetsuits waren hier niet geheel tegen bestand. Gelukkig hebben we halverwege de  week via brunotti een paar lekkere dikke pakken kunnen scoren.

 

In het weekend werd het pas echt druk bij de hiswa. We trokken niet alleen de aandacht van de bezoekers, maar ook van lokale radio en tv zenders. 

Nadat we de interviews gehad hadden konden we weer vrolijk door met wat we de afgelopen dagen aan het doen zijn geweest; Wakeboarden en genieten.

 

 De laatste dag waren we zo klaar met de kou dat we ons maar even te goed hebben gedaan aan een half warm bubbelbad die tentoongesteld stond.

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0